PC&Consoles

Noul Wolfenstein ar putea fi o trilogie

Probabil vă uitați la titlu, numărați pe degete și spuneți „Dar… deja este una”, și ați avea perfectă dreptate, dar creatorii jocului se referă la un alt timp de trilogie Wolfenstein.

Într-un interviu pentru Giant Bomb, Jens Matthies, creative director al seriei, a declarat că viziunea a fost din start cea de-a crea o trilogie de jocuri, mergând pe ideea că într-al treilea Wolfenstein jucătorii se vor confrunta cu Mecha-Hitler. Și din moment ce nu pot scorni o idee mai măreață de atât, ar fi punctul logic de final al seriei.

Pentru cei care nu mai țin minte, Mecha-Hitler era boss-ul final al lui Wolfenstein 3D. De atunci nu prea și-a mai făcut apariția în serie, doar sub forma unor mici menționări pe ici și colo. Spre exemplu, în The Old Blood se făcea aluzie că Hitler ar fi fost omorât de BJ, ca în Wolf 3D, doar că acum este un soi de zombie. Așa că o confruntare cu Mecha-Hitler, sau chiar Mecha-Zombie-Robo-Hitler, n-ar fi exclusă

Desigur, până atunci mai este mult de muncă, din moment ce Wolfenstein 2 nici măcar n-a apărut încă. Iar dacă ne luăm după modul în care a tot publicat Bethesda jocuri, acest al treilea joc joc din serie ar fi cel cu numărul cinci.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button