Telefoane

Noul update Windows 10 Mobile ti-ar putea strica telefonul

Microsoft nu sunt foarte cunoscuti pentru felul in care distrug dispozitivele pe care ruleaza Windows. Un ocazional bug, un ecran albastru, dar nimic care sa iti face PC-ul sau telefonul sa urle: „Eu renunt!”. Din pacate pentru acei selecti insider-i care au descarcat ultimul build de Windows 10, versiunea 10536 se pare ca are niste mici probleme.

Inginerii Microsoft au incurcat borcanele, introducand in aceasta versiune cateva specificatii menite pentru un numar restrans de terminale, odata instalata aceasta versiune, telefonul devenind inutilizabil. De ce? Ei bine se pare ca update-ul este compatibil doar cu un numar restrans de terminale mobile, iar sistemul de glitch check nu a detectat eroare, lasand astfel build-ul liber.

Gabriel Aul, un angajat Microsoft, a declarat pe Twitter ca instalarea update-ului pe dispozitive ce nu sunt incluse in lista de terminale suportate de update va duce la stricarea telefonului, iar singura metoda de a readuce la viata bucata de plastic brick-uita este sa il reflash-uiesti cu o imagine standard din fabrica, un lucru pe care multi utilizatori nu doresc sa il faca, dar este un caz de forta majora. Din pacate, multi utilizatori nu au o astfel de imagine la dispozitie.

Microsoft lucreaza se pare in aceste momente pentru a rezolva problema, totusi necazul a fost deja cauzat, ramane sa vedem cum vor manageria situatia compania.

[Gabe Aul]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close