Gaming

Noul update Mass Effect: Andromeda nu este disponibil pentru pirati

Mass Effect: Andromeda nu a stat foarte mult sub protectia Denuvo, EA avand surpriza sa afle ca noua catastrofa mediatica sa fie „sparta” intr-un timp realmente scurt.

O saptamana si un pic a durat pana cand Mass Effect: Andromeda a fost crack-uit, o versiune piratata existand pe trackere de ceva timp.

Am folosit cuvantul catrastrofa mai sus, pentru ca multe dintre elementele grafica ale jocului au fost hulite de catre gameri, acestia acuzand buguri si fizica chestionabila de pe vremea lui Playstation 1.

Bioware a luat aminte si a reparat mare parte din aceste buguri prin ultimul patch, in special fizica dubioasa a ochilor si design-ul acestora, pe langa alte trasaturi.

Din nefericire pentru pirati, aceasta ultima versiune 1.05 are implementata ultima versiune Denuvo, care reuseste sa taie accesul la joc, daca acesta este piratat. Cu alte cuvinte, piratii nu vor beneficia in cel mai scurt timp de cele mai noi „avansuri tehnologice” in materie de modelare 3D.

Cativa pirati zelosi, doritori de o fizica explicabila si realista s-au grabit sa instaleze patch-ul, realizand cu stupoare ca nu mai pot accesa jocul. Mai mult, o serie dintre acestia s-au trezit si cu save-urile corupte, Bioware si Denuvo incercand sa determine cat mai multe persoane sa cumpere jocul.

Daca asta se intampla sau nu, ramane de vazut, cel mai probabil urmand un patch si pentru acest patch incarcat, care, se pare ca afecteaza si alte jocuri precum Nier: Automata, Dead Rising 4 sau 2Dark.

[Bioware] Via [PcGamer]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button