MORE

Noul update iOS 8.0.2 este gata de download!

Dupa cum am relatat si in cursul zilei de ieri, ultimul update pentru iOS 8 i-a facut pe multi utilizatori sa se ia cu mainile de cap si sa urle de disperare, pierzand semnalul sau mai grav, intreaga informatie de pe telefon.

Ei bine Apple se pare ca si-au facut deja mea culpa, iar astazi, avem un update iOS 8 nou nout, care, speram ca nu omoara telefonul. Dupa ce update-ul precedent a reusit sa ingenuncheze „cateva” terminale, mai exact in jur de 40.000, potrivit unui purtator de cuvant Apple, noul update se pare ca rezolva toate problemele precedente.

Bine, 40.000 de unitati afectate nu pare asa de mult, raportat la cele 10 milioane de terminale vandute de Apple, dar pana la urma 40.000 este, in mod surprinzator, un numar destul de mare! Dar versiunea 8.0.2 pare sa rezolve si alte probleme, pe langa cele precedente, precum fixuri pentru HealthKit app, tastaturile third-party si durata bateriei. Totusi, intelegem daca multi dintre voi NU se vor napusti asupra acestui update, avand in vedere „istoria”, dar speram ca in cursul zilei de azi o sa avem niste vesti bune pentru utilizatorii de iOS, in care sa relatam ca iOS 8.0.2 este perfect functional si nu iti face telefonul inutilizabil.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Personal, vad o usoara imbunatatire fata de iOS 8 GM/ iOS 8.0.1. Pe un iPod Touch 5, se misca mult mai bine iOS 7.1.2. Imi pare rau ca nu am facut downgrade, deoarece pana aseara ai mai putut sa faci asta, ptr ca Apple nu mai semneaza SHSH-uri ptr 7.1.2. Pacat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button