Gaming

Noul update GTA 5 Ill-Gotten Gain vine cu masini si arme noi!

Noul update GTA 5 Ill-Gotten Gain mai are putin si devine disponibil, iar asta face din jocul celor de Rockstar un nou punct de atractie pentru gameri! Mai mult ca sigur ca in urmatoarele zile vor aparea noi clipuri pe Youtube care vor detalia si explica cum sa cumperi fiecare articol in parte. Natura internetului, n-ai ce-i face! Totusi, acest update, este a doua parte pentru Ill-Gotten Gain – un update pe care Rockstar l-a pregatit de ceva vreme.

Probabil cele mai asteptate add-on-uri sunt noua masina 4×4, care aduce in plus unui vehicul ceea ce multi au cerut de ceva vreme, mai multe viteza si single shoot marksman pistol, doua add-on-uri care nu sunt nici pe departe importante, dar in momentul in care te gandesti ca Rockstar au adaugat noi masini in categoria Classic, Muscle, Sports, Off Road, noi elemente de customizare pentru personaj, un nou pistol, un box si o barca, lucrurile suna extrem de bine per ansamblu. Nu mai este mult pana cand toate update-urile vor fi disponibile pentru jucatori, urmand sa regasim in acest update si Independence Day Special pe data de 10 iulie 2015. Cu alte cuvinte, Rockstar lucreaza de zor. Acum, cat mai dureaza pana cand primim si un expansion campaign, cum a fost cazul celor doua jocuri, Lost and Damned si Ballad of Gay Tony, nu stim, dar stim deja ca vor fi memorabile!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button