MORE

Noul update de firmware PS4 ne scuteste de luminite!

Cu  toate ca noul update de firmware PS4 la versiunea 1.70 este pe drum, interfata de utilizare si inca alte cateva neajunsuri sunt departe de a fi remediate. Am scris un articol legat de imbunatatirile pe care am dori sa le vedem implementate in sistemul de operare, pe care il puteti citi aici.

Dar haideti sa vedem ce are de oferit noul firmware. Asa cum am relatat si noi, SHAREfactory are acum capabilitati de editare video, streaming-ul pe Twitch 720p poate fi stocat si arhivat si acum poti descarca in avans pre-order-ul facut pe Playstation Network. Ultima optiune, pe noi, mioriticii, nu prea ne intereseaza, asta pentru ca avem „teava” buna de net, dar multi Youtuberi autohtoni se vor bucura de posibilitatea de a arhiva stream-urile de pe Twitch.

Alte plusuri notabile sunt legate tot de stocarea filmelor pe USB, utilizatorul putand sa aleaga ce „dimensiune” va avea gameplay-ul inainte sa il stocheze pe un stick sau hard. Dar, cel mai notabil update este posibilitatea a diminua lumina lightbar-ului de pe controller. Nu o putem inchide de tot, dar totusi nu ne va mai straluci in benoacle in timp ce ne jucam, ceea ce putem considera ca este un mare pas in directia cea buna. Pe langa asta, Remote Link-ul cu Playstation Vita se face acum automat, asa ca nu mai pierzi timp ca sa iti sincronizezi Vita-ul la PS4.

Sony face o serie importanta de pasi in directia corecta, iar noul firmware indreapta o serie de neajunsuri majore semnalate de utilizatori, ceea ce ii pune Sony intr-o lumina foarte buna.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button