MORE

Noul update Bow-And-Arrow din Dying Light este inuman de greu

Ieri Dying Light a adaugat un arc la arsenalul pe care jucatorii il pot folosi ca sa omoare zombies. Va puteti intreba „Cum poate justifica un joc vechi de cateva luni introducerea dintr-o data a unui nou gadget pentru ucis?” Prin a face foarte, foarte dificila obtinerea sa de catre jucatori! Dar ma ia gura pe dinainte. Motivul pentru care Dying Light a primit un arc ieri este din cauza ca arma este o recompensa pentru finalizarea unei provocari noi adaugate jocului ca DLC platit: $9,99 de una singura, sau gratis – scuze, vreau sa zic „gratis” – ca parte din permisul de sezon de $19,99.

Cunoscuta sub numele de „Bozak Horde”, provocarea ii ia jucatorului tot echipamentul si il arunca intr-o cladire ce aduce aminte de clasicul film Saw. Un tip infricosator cu o masca de hokey il zeflemeste pe protagonistul Kyle Crane in timp ce acesta se straduieste sa: supravietuiasca unei hoarde de zombies agresivi, sa travereseze prin incercari parkour si sa dezarmoseze o serie de bombe – si sa faca toate astea intr-un interval de timp foarte limitat. Ah, si ai voie sa mori numai de trei ori inainte ca jocul sa se reseteze.

Daca reusesti sa treci prin toate aceste provocari vei iesi victorios alaturi de noul tau arc. Singura problema este ca Dying Light nu este un joc usor. Sa le iei jucatorilor tot echipamentul pe care l-au acumulat pe parcursul jocului si sa mai adaugi si un cronometru, fac Bozak Horde foarte greu de dovedit. Dezvoltatorul Techland a si inserat o avertizare in DLC cand il accesezi pentru prima data, cum ca provocarile care urmeaza sunt extrem de dificile, si mai bine de „atacat” cu unul sau mai multi aliati in modul de co-op multiplayer al jocului. Forumurile de pe Steam si Reddit au fost inundate de posturi indurerate si furioase in ultimele 24 ore, de cand ce jucatorii au primit noul DLC.   Dying Light

Problema pe care multi dintre acesti jucatori vocali au identificat-o cu noul DLC este ca e foarte dificil, si nu intr-un fel… bun. Mai degraba intr-un fel repetitiv, pedepsitor si prost gandit: „Prostia asta este imposibila”, exclama un jucator pe Reddit. Altul se intreba daca a fost creat doar pentru jucatorii care deja au dus la maxim toate abilitatile lui Crane in jocul principal.

Ceea ce pune capac tuturor acestor nemultumiri este faptul ca nu poti accesa arcul pana cand nu invingi Bozak Horde. Si daca vrei munitie speciala pentru el trebuie sa indeplinesti cerinte si mai exigente decat sa treci intreg prin provocare.  Deci ce are de facut un jucator de Dying Light flamand dupa un arc? Incepi sa-ti cauti potentiali aliati online sau gasesti pe cineva care il are deja.  Mult noroc tuturor jucatorilor de Dying Light care inca sunt in cautarea noilor lor arcuri!

Sursa 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button