MORE

Noul Trailer Witcher 3 ne arata cat de mare este lumea din joc

Noul Trailer Witcher 3 Wild Hunt ne arata cat de mare este lumea din joc, si cam la ce ne putem astepta de la acest titlu, care pare sa doreasca sa sparga toate barierele grafice ale unei lumi virtuale.

Nu atat lumea din Witcher este interesanta, cat felul in care este prezentat trailer-ul, intr-o maniera tipica CD Projekt, urmarind practic realizatorii jocului in locatii medievale. Da un pic de substanta narativa trailer-ului, si pe langa asta avem ceva care sa lege imaginile jocului cu naratiunea producatorilor.

In esenta, trailer-ul este explicativ, chestie destul de importanta pentru cei care nu au luat contact cu seria. Geralt of Rivia este explicat in detaliu, atat el, cat si statutul de Witcher, dar aflam si ceea ce ne rezerva lumea, elementele politice, cele inter-umane si multe alte lucruri, care pana acum nu au fost incluse decat in cateva jocului, precum Mass Effect. Tot in acest trailer aflam si faptul ca nu toti monstrii sunt monstri si ca pericolele pot avea si „fata umana”, schimband dinamica jocului, desi nu atat de mult pentru veteranii seriei. Pentru cei interesati de cat de vast este jocul comparativ cu Witcher 2, ei bine aceasta este cu 35 de ori mai mare decat predecesorul, ceea ce inseamna ca o sa ai ceva de calarit pentru a ajunge de la un punct la altul. Mai adaugam si diversitatea arhitecturala, culturala si sociala. Indiferent de cat am scrie noi despre trailer, trebuie sa il vedeti pentru intelege ce ne rezerva viitorul in Witcher 3! 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. O simpla corectare.Harta este de 35 de ori mai mare nu cu 35 de procente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button