GamingȘtiri IT

Noul trailer pentru Ghost Recon: Breakpoint ne prezinta cateva caracteristici ale versiunii de PC

Ghost Recon: Breakpoint, joc produs de Ubisoft ca sequel pentru Wildlands a primit niste caracteristici specifice pentru PC pe care dezvoltatorul a vrut sa le scoata in evidenta. Portarile pe PC de la Ubisoft ofera o multime de setari de obciei, dar le puteti vedea pe cele mai importante in acest trailer.

Deja cred ca recunoasteti o parte dintre suspecti, precum framerate fara limitatoare, preseturi de grafica Ultra si suport pentru o multime de rezolutii, inclusiv multi-display. Probabil nu ar trebui, dar totusi o sa zic ca avem parte de un titlu „PC Optimised”, intrucat am vazut de-a lungul timpului multe jocuri optimizate prost.

De asemenea, Breakpoint foloseste si noua tehnologie de la AMD, FidelityFX. Aceasta combina sharpening al imaginii care se adapteaza in functie de contrast si foloseste mai putine resurse de pe placa video prin combinarea a mai multor efecte in mai putine shadere. Pe scurt, face jocul sa arate mai bine si sa consume mai putina memorie video.

Avem parte si de integrare a softului Discord pentru cei care prefera sa joace alaturi de prieteni si tehnologie de eye-tracking atat in joc cat si in meniuri.

Va puteti inscrie inca in beta-ul pentru Ghost Recon: Breakpoint care urmeaza sa fie disponibil in Septembrie. Jocul urmeaza sa fie lansat pe data de 4 Octombrie, atat de Uplay cat si pe Epic Games Store.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button