Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Noul trailer Heroes of the Storm explica sistemul de talente

/
/
/
/
image

Noul trailer Heroes of the Storm explica cum functioneaza jocul si sistemul de talente, oferind jucatorului, sau cel putin celor care au acces la closed beta, mai multe detalii despre ce si cum doreste jocul sa fie.

Heroes of the Storm nu este un MOBA traditional, Blizzard indepartandu-se de stilul clasic, inlaturand Item Shop-ul din joc, totul fiind bazat pe experienta, munca in echipa si evenimente speciale care au loc pe harta. In acest ultim trailer, ne este explicata necesitatea „Talent System-ului” si cum poate acesta sa faca un joc unic si mai ales divers, build-urile fiind alese in functie de ce fel de personaj doresti sa ai si cum doresti ca acesta sa se comporte pe harta. Aici putem vedea cum functioneaza si cum se aplica fiecare build in parte si ce efecte poate produce si cea mai mica schimbare intr-un build de persoonaj, atat in functie de talente, dar si de harta.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar