GAMING

Noul Trailer Fifa 15 ne fura fata!

Dupa cum spuneam si in titlu, Noul Trailer Fifa 15 ne fura fata. Bine, nu a noastra, pentru ca ar fi usor ciudat sa iti vezi bostanul pe un jucator pe teren…Pe de alta parte i-as vedea pe EA sa „implementeze” un DLC de 10 dolari sau ceva asemanator care sa ii dea jucatorului posibilitatea sa se modeleze in joc folosind un Webcam. In Sims era posibil, de ce nu in Fifa 15?! Dar divaghez.

Mai jos aveti doua imagini ale unui fotbalist in lumea reala si cum arata in joc si putem spune ca au facut o treaba destul de buna in a recrea aspectul acestora in ultimul titlu Fifa.

fifa 15 renderfifa 15 render

Surprinzator de realist am putea spune! EA Sports se lauda cu faptul ca au refacut motorul pentru a implementa lumina si scheletul digital al jucatorului, rezultatul fiind o schimbare dramatica a felului in care arata jucatorii echipelor. Atat fetele, cat si miscarile corpului au fost imbunatatite, un jucator pe teren acum chiar…respirand: se vede cum acestia expira si isi contracta cavitatea toracica. Parul se pare ca a primit si el un upgrade, parand ca se misca mai fluid, bine, nu chiar la nivelul celui din Tomb Raider de exemplu, dar se misca, si multe dintre animatii au primit imbunatatiri considerabile, precum preluarile si alte cateva.

Avem acum ceva noi efecte de stadion, steagurile de corner se misca cand sunt lovite (fizica domne’) si pentru ca tot vorbeam despre fizica, acum si portile reactioneaza atunci cand sunt lovite, plasa ridicandu-se sau miscandu-se in functie de sutul tau. Un alt element cu care jocul se lauda este ca acum cand intri intr-o preluare mai periculoasa prin alunecare, mai ales daca ploua, jucatorii si terenul vor fi vizibil afectati de acest lucru, ramand urme de murdarie atat pe jucatori , dar si terenul va ramane „marcat” de actiunile tale. Acest lucru va afecta si felul in care se va misca mingea pe teren.

Acest gen de plusuri aduse jocului ofera autenticitate si aduc mai multa complexitate jocului, jucatorul trebuind sa ia in calcul multiple elemente inainte sa dea o pasa sa sa suteze la poarta. Noul motor Ignite pare, atentie, doar pare sa promita multe, dar pana nu punem mana pe joc si nu vedem ce au uitat baietii de la EA Sports sa patchuiasca sau sa adauge nu ne pronuntam. Mai jos aveti trailerul care explica in detaliu ce si cum poate Fifa 15.

Tags

Related Articles

One Comment

  1. anul trecut mi-am luat „tzeapa”credeam ca ignite este si pe pc si m-am trezit cu o fifa 11,5,dar asta e EA nu pot spune nu reciclari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close