MORE

Noul Trailer Black Ops 3 luat usor la misto de noul Deus EX

Sunt momente in care studiourile producatoare de jocuri video mai se relaxeaza si fac misto unele de altele, in mod amical si colegial, evident! Lucru care s-a intamplat si in cazul noului trailer Black Ops 3, Eidos Montreal tragand niste paralele intre povestea din noul Black Ops si povestea din Deus Ex Mankind Divided.

Chiar si in cazul unei analize sumare, exista niste similitudine intre cele doua jocuri, cel putin din punct de vedere al povestii, avand in vedere ca si in Black Ops 3, dar si in Deus Ex Mankind Divided se discuta despre implantur si despre reticenta umanitatii de a accepta oamenii ce beneficiaza de astfel de implanturi. De dragul comparatiei, aveti mai jos cele doua trailere.

Dupa un schimb de replici si ceva fani care au punctat faptul ca Black Ops 3 „copiaza” povestea din noul Deus Ex, Jonathan Jacques-Belletete, directorul artistic al lui Deus Ex Mankind Divided spune ca de fapt si de drept totul este o farsa si ca jocul la care lucreaza va avea loc in cel de-al doilea razboi mondial, facand referinta la zvonurile cum ca Call of Duty-ul de anul acesta s-ar intoarce la radacini. Totusi, ce a urmat dupa a fost pur si simplu aur umoristic pe internet, schimbul de mesaje intre contul de Twitter Call of Duty si Deus Ex fiind pur si simplu delicios de amuzant.Noul Trailer Black Ops 3

Articole asemanatoare

Back to top button