Gaming

Noul trailer Assassin’s Creed Syndicate confunda progresul cu lacomia

Aparent, Ubisoft confunda doua concepte destul de diferite, progresul si lacomia! Bine, nu este prima oara cand Ubisoft „indoaie” adevarul pentru a propulsa povestea catre un final inevitabil, dar in Assassin’s Creed Syndicate parca au dus conceptul un pic cam prea departe cu istoria celor doi gemeni Jacob si Evie Frye. Pe de alta parte, este un joc si trebuie tratat ca atare, si cel mai probabil acest redactor va trata jocul ca pe o poveste londoneza in care Jacob incearca sa fie Robin Hood. 

Assassin’s Creed Syndicate incearca sa spuna o poveste de capa si spada in care doi frati gemeni declara razboi celor bogati oameni din Londra victoriana, iar daca ai minte cu adevarat bolnava, atunci iubirea dintre Jacob si Evie pare sa fie dusa un pic prea departe, finalul in care acestia spun „Pentru sora mea”, „Pentru fratele meu” putand fi interpretat… in multe feluri. Asta ca sa nu mai discutam despre faptul ca au o alergie puternica la tot ceea ce inseamna progres si tehnologie. Stiti voi, tot ceea ce a propulsat rasa umana, din 1900 pana acum, in spatiu… de exemplu!

Dar sarind peste, Assassin’s Creed Syndicate promite sa nu fie inca un fiasco asa cum a fost Unity, jocul desfasurandu-se in 1866, o era a inovatiilor, care conform universului jocului au fost realizate pe spinarea celor saraci. Exploatarea calsei muncitoare era ceva uzual in timpurile acelea, deci povestea este ancorata oarecum in realitate, putand chiar sa justifice afirmatiile si telurile celor doua pesonaje. In plus, Assassin’s Creed Syndicate promite sa puna accentul pe noi mecanici de joc, arme si alte asemenea elemente. Daca seria AC va fi sau nu salvata de acest nou titlu ramane de vazut. Un lucru este cert, Assassin’s Creed Syndicate va spala cu greu rusinea lasata in urma de catre Unity.

Articole asemanatoare

Back to top button