Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Noul trailer Assassin Creed Unity explica povestea

/
/
/
/
video

Assassins Creed Unity, cu tot „feelingul” sau frantuzesc, nu a lasat sa transpire prea multe detalii despre poveste, fanii fiind lasati sa puna elemente cap la cap din diverse surse si referinte oferite de Ubisoft. Totusi, noul trailer Assassin Creed Unity explica aspecte ale povestii care multora le-au scapat in doar 2 minute si un pic.

Cum era de asteptat, jocul este scaldat bine de tot in conspiratii, intriga, accent frantuzesc si evident, in asasinii cu care seria ne-a obisnuit. Toate aceste aspecte sunt prezente in trailer-ele pentru AC Unity. Pe langa asta nu trebuie sa uitam ca apar figurile marcante ale Revolutiei Franceze, in mijlocul careia AC Unity are loc, si evident trebuie sa avem si un marchiz de Sade, pentru ca… nu se poate altfel! Si nu in ultimul rand, multe, multe sarituri si asasinate virtuale. O singura mentiune, totusi: personajul principal pare sa fie o combinatie reusita de Etzio cu Altair. Nu credeti?

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar