MORE

Noul trailer al filmului despre Steve Jobs inchide toate gurile rele!

Un nou trailer al filmului despre Steve Jobs a aparut pe internet, iar rezultatul a fost… o groaza guri rele care brusc au amutit. Aaron Sorkin pare sa fi studiat memoriile lui Jobs atent, iar actorii, mai, mai ca dau pe-afara de talent si afiseaza o prestatie scenica desavarsita. Scenele au emotie, Seth Rogen il intrupeaza pe Woz in mod stralucit, iar intreg ansamblul creativ pare sa fie unul de exceptie.

Daca imi este permisa o critica personala, Michael Fassbender ca tanar Steve Jobs, nu este prea credibil. Nu seamana, cu toate ca gesturile, mimica si tinuta sunt de acolo. Dar acelasi Michael Fassbender ca Steve Jobs batran, este… senzational, reusind sa il descrie realist pe gurul de la Apple. Dar, inca odata, este doar o parere personala.

Filmul vine cu o serie de nume mari, Jobs fiind interpretat asadar de Michael Fassbender, Seth Rogen in rolul lui Wozniak (sincer mi-a placut cel din precedentul film, asta pentru ca era mai… asemanator cu Woz), Kate Winslet in rolul fostei sefe de la marketing, Joanna Hoffman, deci o “nebunie cu ciucuri” din punct de vedere al calibrului interpretilor, cu mare impact la public. Filmul iese pe 9 Octombrie.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button