PC&Consoles

Noul toolkit Radeon Overlay și WattMan pentru video

Pentru a oferi jucătorilor Radeon un control mai mare asupra experienței lor, AMD a lansat noi instrumente de video pentru două caracteristici puternice din cadrul Radeon Software: Radeon Overlay și Radeon WattMan.

Noul Radeon Overlay, care tocmai a fost lansat odată cu lansarea ediției Radeon Software Adrenalin Edition în Decembrie, oferă jucătorilor posibilitatea de a monitoriza, înregistra și regla gameplay-ul lor fără să părăsească jocul. Radeon Overlay oferă acces cu un clic pentru monitorizarea performanțelor, Radeon Chill, Radeon FreeSync, Radeon Relive și multe altele.

Radeon WattMan, un utilitar de gestionare a puterii, permite utilizatorilor să controleze tensiunea GPU, engine clocks, memory clocks, viteza ventilatorului și temperatura. WattMan oferă controlul reglajului grafic și permite acum jucătorilor să creeze profiluri personalizate care pot fi salvate, partajate și încărcate rapid și ușor.

Aceste serii video de tip „how-to” oferă un ghid pas cu pas pentru gameri pentru a profita la maximum de Radeon Overlay și WattMan, cu sfaturi și trucuri pentru obținerea controlului complet asupra GPU-ului Radeon și îmbunătățirea gameplay-ului în timp real.

Pentru a profita la maxim de Radeon Overlay, verificați această listă de redare și următoarele videoclipuri:

· Radeon™ Overlay: BetterRed

· Radeon™ Overlay: How to Enable

· Radeon™ Overlay: How to Change the Hotkey

· Radeon™ Overlay: How to Enable Radeon™ Chill

· Radeon™ Overlay: How to Enable Radeon™ ReLive

· Radeon™ Overlay: How to Show Performance Metrics

· Radeon™ Overlay: How to Log Performance Metrics

· Radeon™ Overlay: How to Customize Performance Metrics

· Radeon™ Overlay: How to Change Performance Metrics

· Radeon™ Overlay: How to Change Color Settings

Pentru mai multe informații despre Radeon WattMan, consultați acest playlist.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button