Tech&ITTelefoane

Se pare că noul telefon cu ecran rulabil de la LG există, și arată foarte bine

Autor: Matei Pană

Pe partea de smartphone-uri, LG începuse de câțiva ani să piardă din profituri și din cota de piață. De aceea, firma koreană a anunțat în luna aprilie a anului trecut faptul că renunță la producția de smartphone-uri. Cu trei luni înainte de asta, firma a spus că a creat un telefon rulabil. În acea vreme, singura dovadă a existenței unui astfel de telefon a fost un mic teaser la începutul unei conferințe de presă virtuale pe care aceștia au avut-o. Acolo putem vedea telefonul pentru aproximativ cinci secunde, dar lumea nu era convinsă că un astfel de smartphone există, pentru că cel din teaser putea foarte ușor să fie o randare.

Acum, pentru prima dată, avem o confirmare solidă că acest telefon există cu adevărat. Un videoclip apărut acum două zile ne arată telefonul rulabil al celor de la LG în toată splendoarea lui. În acesta putem vedea telefonul rulându-se din mai multe unghiuri, iar acest lucru împreună cu reflexiile telefonului ne spun că cel mai probabil nu avem de-a face cu ceva trucat.

Zvonurile spun că telefonul are un ecran de 7.4 inch cu o rezoluție de 1600 x 2428, care se poate micșora până la 6.8 inch, rezoluția devenind de 1080 x 2428. Putem vedea de asemenea și spatele telefonului, cu un finish reflectorizant și trei camere cu un flash.

Chiar dacă LG au renunțat (cel mai probabil, definitiv) la orice plan să mai producă telefoane, LG Display încă există. Divizia de display-uri a celor de la LG încă are planuri pentru diverse concepte inovative de ecrane. Nu putem decât să sperăm că aceste concepte se vor materializa și în cadrul unor smartphone-uri în viitor.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button