PC&Consoles

Noul System Shock este acum jucabil si pe Kickstarter

System Shock se intoarce, o varianta jucabila a sa fiind acum disponibila pe Steam, GOG si Humble Store.

Demonstratia este menita sa acompanieze o campanie de Kickstarter pentru finantarea acestei variante remasterizate a clasicului joc de groaza SF. Pentru ca varianta completa sa devina reala este nevoie de o suma considerabila de 900 de mii de dolari.

Totusi, pentru aceasta suma veti primi unul dintre cele mai bune jocuri facute vreodata, acum reconstruit cu grafica moderna, control contemporan si cateva retusari de gameplay. Toate elementele traditionale sunt acolo, cum ar fi groaza, SHODAN, teroare generala si… aparent nu muzica. Am ascultat piesa noua pentru intro, suna de parca melodia originala ar fi avut un accident rutier.

Dar important este ca System Shock este pe cale sa fie refacut, daca va strange suficienti bani. Momentan jocul este la 285 de mii si mai sunt 29 de zile ramase pentru finantare. Daca se va depasi suma de 900 de mii de dolari, jocul ar putea primi dezmembrari, puzzle-uri mai multe si lucruri care chiar vor altera sever gameplay-ul. De la 1.7 milioane va primi progresie de RPG, upgrade-uri de arme si cercetare ca in System Shock 2.

In cazul in care finantarea are succes, System Shock Remastered va fi lansat in decembrie 2017. Prin coincidenta, tot pe atunci va fi lansat Preystem Shock 3, facut de Arkane.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button