RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Noul Sony Xperia XZ2 Premium vine cu display 4K HDR

Sony a organizat recent un eveniment pentru a anunța noul produs de top al seriei smartphone-urilor Xperia XZ2 din acest an: Xperia XZ2 Premium.

La MWC 2018, producătorul japonez a demonstrat câteva caracteristici comune pentru linia XZ2: chipsetul Qualcomm Snapdragon 845, o rezistență la apă IP68, difuzoare stereo orientate spre față, un design hardware gros, rotunjit, lustruit și Android Oreo. Camera principală de 19 megapixeli suportă video în slow motion la 960 fps, Full HD, expunere ISO 12800 pentru video și ISO 51200 pentru fotografii – o sensibilitate electronică extremă, care nu este oferită în altă parte.

Acesta este doar începutul. Aici începem să ajungem la partea „premium” a dispozitivului.
În primul rând, există o cameră suplimentară monocromă pe partea din spate, care poate capta imagini dramatice pe cont propriu sau, cu ajutorul unui procesor dedicat semnalului de imagine AUBE, să producă efecte bokeh. Camera selfie are 13 megapixeli de 1 / 3.06-inch, oferind mai multă captare a luminii decât opțiunile concurente.

Ca și celelalte dispozitive Xperia Premium, afișajul, la 5.8 inci, are rezoluție 4K cu suport HDR. Luminozitatea maximă este îmbunătățită cu 30% față de XZ Premium. Ecranul este delimitat de difuzoare frontale cu S-Force Front Surround și suport robust pentru codecuri pentru conexiunea in-line (prin USB-C și nu cu o mufă pentru căști de 3,5 mm) și ascultare wireless.

Pentru a compensa grosimea de 11,9 mm, telefonul este dotat cu o baterie de 3.540 mA. Încărcarea Qi este disponibilă, iar funcția Sony „Battery Care” ar trebui să mențină o funcționare mai bună a celulei pentru o perioadă mai îndelungată, realizând încărcarea peste noapte în etape pentru a proteja bateria. Și, cireașa de pe tort, telefonul are 6 GB de memorie RAM.

Tot ce știm despre disponibilitate este că telefonul va fi lasat la nivel global în această vară, în variantele negru și gri.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button