Telefoane

Noul smartphone Nokia a fost dezvăluit

Primul telefon Nokia creat sub egida HMD Global nu o fi fost tocmai un smartphone, ci un telefon simplu de nici 30 de dolari, dar 2017 ne aduce unul.

Nokia 6 este un telefon mid-range, construit pe baza unui procesor Snapdragon 430, dar care vine cu 4GB de memorie RAM și 64 GB de stocare. Acesta are un ecran de 5.5 inch, capabil să redea rezoluția de 1920×1080, iar corpul dispozitivului este făcut din aluminiu. Telefonul are o cameră principală de 16 megapixeli, alături de o cameră secundară de 8 megapixeli, iar pe partea de sonorizare vine echipat cu cu două amplificatoare și suport pentru Dolby Atmos.

Nokia 6 va costa 250 de dolari, dar nu ar trebui să vă așteptați să îl găsiți mâine pe piață, deoarece va fi disponibil doar în China. Deocamdată pare că va fi disponibil exclusiv pentru această piață, așa că nu vă pot spune clar dacă va fi disponibil și în Europa.

Telefonul acesta este doar începutul, HMD având intenția de-a se folosi din plin de această marcă pentru a lansa cât mai multe modele sub numele Nokia. Încă nu a fost scos la iveală un model high-end care să atragă prea multă atenție, dar piața pe care o țintește deocamdată HMD este suficient de vastă.

[The Next Web]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button