TECHTech&ITTelefoane

Noul Samsung Galaxy Grand Prime Plus ar putea veni cu un scanner de iris

Fix luna trecuta am auzit un zvon conform căruia Samsung ar putea renunța la scanerul de iris pentru viitorul dispozitiv Galaxy S10 în favoarea unei funcții de recunoaștere facială 3D. Poate că acest zvon este un loc bun de la care să începem contextul următoarei știri.

Membrul deadman96385 al XDA-Developers a găsit dovezi că versiunea 2018 a lui Galaxy Grand Prime Plus ar putea echipa același scaner de iris pe care Samsung s-ar putea să nu-l mai instaleze pe modelele sale de vârf. Numele de cod „grandppirislte” apare într-o listă cu numerele de model pe care XDA le-a descoperit la începutul acestui an.

În afară de cuvântul „iris” care este o parte din numele de cod pentru modelul Galaxy Grand Prime Plus, deaman96385 a găsit dovezi care să demonstreze acest lucru în unele fișiere firmware. Aceste fișiere conțin un driver numit ktd2692_iris, ceea ce sugerează că driverul standard ktd2692 (folosit pentru camera de pe fața dispozitivului) ar fi folosit pentru a activa LED-ul cu scopul de a activa funcția de scanare a irisului.

Acum ceva timp în urmă, o știre de pe Korea Herald a sugerat că Samsung ar începe să vândă dispozitive din gama de mijloc echipate cu capabilități de scanare a irisului cândva în 2019. Această descoperire despre presupusul Galaxy Grand Prime Plus 2018 ar fi în conformitate cu acest zvon.

Alte specificații despre Galaxy Grand Prime Plus includ un Exynos 7870, un display de 5,5 inch cu un display de 540×960 și o baterie de 3.630 mAh. Consultați link-ul de mai jos pentru originea acestei descoperiri de la XDA-Developers și pentru a vedea lista completă a specificațiilor care se zvonește că le va avea Galaxy Grand Prime Plus.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button