Gaming

Noul RPG Shadow Realms de la Bioware promite lupta patru la unu

Noul RPG Shadow Realms de la Bioware promite lupta patru la unu, lucru destul de interesant daca luam in considerare faptul ca Bioware deja lucreaza la doua titluri mari si sunt deja destul de „impartiti” intre proiecte.

In alta ordine de idei, Shadow Realms, dezvaluit la Gamescom-ul din acest an pare sa aduca o noua directie in care Bioware doreste sa se indrepte, explorand conceptul de Action RPG combinat cu o mecanica de joc destul de noua pentru producator. In principiu Shadow Realms este un RPG online 4 vs 1 ce va fi lansat in forma episodica . Avand in vedere faptul ca este un joc produs de Bioware, putem sa tragem o concluzie educata si sa spunem ca accentul in mod sigur va cadea pe poveste si pe dezvoltarea personajelor.

„Putem aduce acea magie, acea creativitate pe care dezvolta un autor atunci cand creeaza o aventura chiar in fata ochiilor tai”, spune Jeff Hickman, managerul general al Bioware Austin .

Shadow Realms este o aventura cu accent pe naratiune, un joc ce va pune o echipa de 4 eroi fata in fata cu Shadowlord, inamicul central din acest univers, un fel de lord al intunericului omnipotent, cu puteri nelimitate, dar vulnerabil la magia umana. Cel ce il va juca pe Shadowlord va putea altera considerabil evolutia unui meci. „Ca si caracterele Hero, Shadowlord are o gama variata de customizare si nivele de progresie”, explica site-ul jocului. „Dar, obiectivul lor (Shadowlorzilor) este vanarea eroilor (Heroes). Ei vor face acest lucru prin folosirea capcanelor, a vrajilor, summon-area monstrilor si controlarea fiecarui monstru din nivel.”

Nu numai ca naratiunea va putea fi traita individual, dar ea va fi actualizata periodic. Hickman asemuieste acest joc cu un serial TV, element destul de interesant, mai ales ca am amintit ca Bioware lucreaza deja la niste titluri mari, iar un joc pe episoade ar ajuta echipa sa se concentreze si la alte proiecte. Asta daca nu isi baga nasul EA, si nu impun „cateva reguli”.

Shadow Realms este programat sa apara anul viitor, dar, intre timp, te poti inscrie pe site sa participi la programul Alpha al jocului.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button