Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Noul procesor Intel i7 5960X va avea un pret de 999 de dolari

/
/
/
/
image

Noua gama de procesoare Intel  Haswell-E cu opt si sase core-uri este asteptata cu sufletul la gura in luna Septembrie. Eveniment de lansare care este cel mai posibil sa aiba loc in San Francisco la Intel Developer Forum, entuziastii si prosumerii notand deja data in calendar. Doar ca pretul de 999 de dolari pentru noul Intel i7 5960X pare un pic cam piperat…

i7 5960X

Modelul Intel i7 5960X este varful de gama Haswell-E, iar pretul de 999 de dolari pare sa fie in concordanta cu suma ceruta de Intel in trecut pentru procesoarele Extreme Edition, in timp ce restul de procesoare, precum I7 5930k ajung pe la 500 de dolari, acesta din urma avand sase core-uri. Core i7 5820K este de departe cea mai interesanta aparitie, avand un cache de 15M, cu o frecventa de 3.3Ghz, iar zvonurile spun ca acesta va avea un pret de 350 de dolari, fiind un mid-range extrem de „tapan” capabil si de overclocking. Cu aceasta gama Intel practic se adreseaza tuturor buzunarelor, oferind varietate si mai ales putere.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar