Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Noul procesor de top Intel va costa peste 2000 de dolari

/
/
/

Generatia urmatoare de procesoare Intel dedicata entuziastilor adevarati este pe drum, iar pretul acestor modele nu pare de parca va fi in vreun fel mic.

Lantul de magazine Nord-American NCIX a listat varful de lance al seriei Broadwell-E, procesorul i7 6950X la pretul de 2350 de dolari.

bradwell-e price

Se astepta ca pretul acestui model, care are 10 nuclee fizice si 20 virtuale, sa fie in jur de 1500 de dolari. Dar se pare ca nu va fi chiar atat de „ieftin”.

Acesta este cel mai puternic procesor dedicat utilizatorulor de rand pe care l-a facut Intel vreodata. Este bazat pe arhitectura Broadwell, insa cu modificarile de rigoare necesare pentru a-l face sa mearga pe patforma X99.

Seria de procesoare Broadwell-E ar trebui sa fie anuntata in mod oficial la Computex si sa fie lansata cam tot in acea perioada. Procesoarele vor fi compatibile cu placile de baza X99 existente, pe socket 2011-3.

[Overclock 3D]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar