Gaming

Noul personaj Overwatch – Soldier: 76 are un gameplay trailer consistent

Soldier: 76 este noul erou prezentat de Blizzard pentru următorul lor joc numit Overwatch. Deși existența sa a fost confirmată încă de acum câteva zile, fiind oferit si un teaser, un trailer și povestea noului personaj, abia acum îl putem admira în acțiune.

Momentele de gameplay sunt surprinse pe harta Hanamura, unde Soldier: 76 și coechipierii săi joacă la echipa care trebuie să apere punctele ce pot fi capturate. Inițial mă așteptam să avem de a face cu un soldat precum cel din Team Fortress 2, dar 76 este destul de diferit, având un arsenal ce se bazează în principal pe arme precum machine gun-ul.

Clasa pare a fi una agresivă, care are de câștigat atunci când se aruncă la înaintare și reușește să căsăpească oponenții fără prea mult efort. Bătrânul beneficiază de diferite abilități care îl ajută în identificarea și observarea mai rapidă a inamicilor, aceștia fiind marcați chiar și prin pereți în cazul în care abilitatea respectivă este folosită cu succes. Pe lângă toate aceste aspecte, Soldier: 76 se bucură și de o precizie foarte bună, arma sa reușind să lovească oponenții fără probleme și de la distanțe considerabile. Pentru mai multe detalii, vă invit să vedeți singuri trailer-ul atașat mai jos. Overwatch urmează să aibă parte de un beta în toamna acestui an.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button