Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Noul Pebble socheaza prin simplitate si culoare!

/
/
/
/
image
img

Pebble a prezentat, in „avanpremiera”, dar fara sa-si doreasca asta in mod special, noul sau model de smartwatch, total diferit de celelalte din colectia companiei.

Imaginea unui ceas cu ecran galben, curea neagra mata si butoane laterale a aparut pe site-ul Pebble, si multi au considerat ca este un teaser al viitoarei generatii de smartwatch-uri pe care aceasta companie urmeaza sa o anunte oficial in cursul zilei de astazi. Imaginea, care ulterior a fost retrasa de pe site, prezenta un model cu design subtirel, cu un display colorat intr-o nuanta calda de galben si cu un sistem de operare complet nou.

Probabil ca durata de viata a bateriei viitorului ceas inteligent de la Pebble va fi comparabila cu cea a primelor modele create de companie. La interior, viitorul Pebble va fi dotat cu un procesor Cortex M4 si un giroscop pentru detectarea miscarilor. Spre deosebire de Apple Watch, modelul next-gen al lui Pebble nu va avea touchscreen si nici vreo rezolutie deosebita.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar