GamingRSS PaginaDeMedia

Noul patch pentru Assassin’s Creed Valhalla vine cu challenges, abilități și optimizări

La un joc de o asemena anvergură cum este Assassin’s Creed Valhalla, este greu să lansezi totul perfect din prima. Un bug pe ici, o optimizare slăbuță pe colo, nimic ce nu poate fi rezolvat de un patch.

Însă nici patch-urile nu vin așa, cu una, cu două. Te mai trezești din când în când cu vreunul de mici dimensiuni, dar și cu unul dolofan nevoie mare, cum este cel introdus astăzi.

1.1.2-ul pentru Assassin’s Creed Valhalla ajunge oarecum târzior (ce coincidență), dar, la cei 18GB ai săi, aduce noi challenge-uri, reward-uri și o serie de abilități pentru Eivor, care variază de la un shoulder smash care distruge inclusiv obiecte, până la posibilitatea de a da ordin echipajului să-și folosească scuturile în timpur navigării, odată cu tine.

Assassin's-Creed-Valhalla-patch

Din bun simț, și pentru că toți merităm să ne bucurăm de un joc bine optimizat și pe cât de mult posibil lipsit de bug-uri, update-ul 1.1.2 pentru Valhalla este gratuit, presupunând că dețineți deja jocul.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button