PC&Consoles

Noi moduri de multiplayer vor blagoslovi Doom incepand cu urmatorul patch

Doom va primit cel de-al doilea update gratuit pe 29 iulie, tocmai la timp pentru week-end. Dedicat fanilor multiplayer și creatorilor de conținut, acesta oferă încă mai multe motive pentru a sări înapoi în acțiune, sau pentru a intra în ea pentru prima dată, dacă nu ați cumparat inca jocul (și vă recomandăm să o faceți).

În primul rând, update-ul introduce modulul de joc Exodus, care este descris ca un „modul de capturare-a-steagului, cu o mica modificare, avand baze și steaguri în mișcare în mod constant.” De asemenea, veți putea încerca Sector, care este, de fapt, King of the Hill, dar cu mai multe dealuri. În el, veti captura și încerca să dețineti controlul mai multor puncte.

Suita de modding SnapMap primește putina dragoste sub forma funcționalitatii personalizate a armelor, pad-uri pt sarit, 30 de module cu tematica Hell, mai multe arme, un nou demon care poate fi jucat, cunoscut sub numele de Mancubus, precum și diverse îmbunătățiri ale HUB-ului comunitatii, editorului, și logicii.

Pe frontul conținutului plătit, amintiți-vă, Unto the Evil se lansează săptămâna viitoare (5 august), și include hărți noi pentru multiplayer, un nou demon care poate fi jucat cunoscut sub numele de Harvester, pistolul EMG Mark V, echipament minier Kinetic, robo-armura cu opțiuni de personalizare și module de tip hack suplimentare, printre altele. In mod excelent, dezvoltatorul id Software vrea să atenueze problema hărților plătite care divizeaza masa jucatorilor, asa ca  va permite jocul hărții, chiar dacă nu ați cumpărat DLC-ul, atât timp cât sunteți într-un party cu un jucător care a făcut-o.

In continuare, vă puteți aștepta la leaderboard-uri pt  campanii, trei noi moduri, gratuite (inclusiv deathmatch), și o grămadă de alte chestii misto. Cu alte cuvinte, veti primi continut de toti banii, și inca ceva.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button