PC&Consoles

Noul patch Conan Exiles adauga noi emote-uri – Producatorii uita de podoabele din joc [NSFW]

Conan Exiles, este de ceva timp in Early Acces, iar jocul se pare ca si-a facut o serie de fani, in ciuda recenziilor „echilibrate” de pe Steam.

In titlu open world intr-o lume brutala, ostila si periculoasa, in care evident trebuie sa supravietuiesti, una dintre atractiile jocului fiind faptul ca avatarele din joc detin si organe genitale randate „realist”, care se mai si misca in conformitate cu legile fizicii.

Combinand fizica, cu noile emote-uri, in care avatarul danseaza si se desfasoara in diverse piruete si rotite si putem spune cu incredere ca nimeni nu vrea sa explice cadrul de mai jos, mai ales daca personajul creat de tine este gol.

Reactiile in comunitate se pare ca sunt destul de impartite cu privinta la noile emote-uri, jucatorii acuzand producatorul ca se concentreaza mai mult pe partea estetica a jocului si nu pe cea functionala.

Este un risc pe care multi gameri ce aleg jocuri Early Acces si-l asuma atunci cand cumpara un astfel de titlu. Dar se pare ca in cazul lui Conan Exiles, lucrile stau un pic mai prost, producatorii umbland mai mult la partea estetica si lasand in paragina partea functionala.

Poate o sa poti sa faci o pirueta draguta in raid pe viitor si toti inamicii vor fugii din fata ta. Este si asta o posibilitate. Totusi exploiturile si multe alte buguri distrug acest joc, care, la drept vorbind, are ceva potential. Asta pana cand nu vezi Padurea de madulare si atunci lucrile se schimba dramatic.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button