GamingȘtiri IT

Noul Nintendo Switch nu este ceea ce ne-am asteptat

Se stia de ceva timp ca Nintendo va lansa doua modele noi de Nintendo Switch, unul dintre ele fiind versiunea Lite care a fost anuntata deja. Acum avem informatii si despre a doua varianta, doar ca nu este exact versiunea Pro la care se asteptau multi fani, ci un model identic ca specificatii cu originalul din 2017 care a primit un upgrade major la baterie.

Noul model urmeaza sa fie lansat in August si va inlocui versiunea originala lansata in 2017. Chiar daca din punct de vedere al performantei ambele sisteme sunt identice, marea schimbare pe care versiunea 2019 o va aduce este durata de viata mult mai mare a bateriei. Daca modelul 2017 are o durata de viata cuprinsa intre 2 ore si jumatate si 6 ore si jumatate, Nintendo Switch 2019 va avea o durata de viata a bateriei cuprinsa intre 4 ore si jumatate si 9 ore. Este un upgrade mare si tinand cont de faptul ca vorbim de o durata de viata cu 2 ore mai mare decat a modelului Lite, Nintendo a reusit sa divizeze piata, atat din perspectiva pretului, cat si a dotarilor.

Noul model de Nintendo Switch va fi disponibil in aceleasi culori (gri, rosu neon si albastru) ca si originalul, iar pretul va ramane si el neschimbat. De asemenea, daca vrei sa cumperi niste controllere Joy-Con diferite, Nintendo a anuntat si noi variante ale acestora, in doua noi combinatii de culori: albastru si galben neon si mov neon si portocaliu neon.

Digital Trends

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button