Gaming

Noul Need For Speed va avea nevoie de conexiune permanenta la internet!

Sunt jocuri care au nevoie de conexiune la internet, la fel cum sunt şi jocuri care nu au nevoie de o conexiune la internet. Unul din prima categorie va fi urmatorul Need for Speed, conform producătorului executiv al jocului, Marcus Nilsson, care a confirmat faptul că ultimul titlu din seria NFS va avea nevoie de conexiune permanenta la internet, susţinând că această este necesară pentru ca jucătorul să primească anumite recompense gândite de Ghost Games acest titlu.

Ce sunt aceste recompense şi cum le primeşti? Ei bine, dacă faci în joc capturi de ecran, primeşti bani sau cum s-o numi „valuta” jocului, folosind deja infamul sistem Autolog, care funcţioneză cam când vrea el, în funcţie de cum îţi este norocul în ziua respectivă.

Aceste capturi de ecran sunt postate pe Autolog, pentru că alţi jucători să le aprecieze, iar aceste like-uri, pentru că în esenţă asta sunt, se transformă în bani pe care îi poţi folosi pentru upgrade-uri.

În concluzie, EA şi Ghost Games au găsit încă un joc pe care să îl lege de un sistem de DRM online, folosind de această dată scuza banilor în joc şi al imaginilor capturate din joc, pentru a obliga gamerul să fie conectat permamnent la internet. Întrebarea este alta: va fi oare acest ultim Need for Speed… încă un Sim City?

Articole asemanatoare

Back to top button