PC&Consoles

Noul Need for Speed se apropie

Dacă ultimul joc Need for Speed nu v-a impresionat prea mult, poate că veți avea ceva mai mult noroc cu noua ediție care va fi lansată anul acesta.

Electronic Arts a confirmat că anul acesta, la evenimentul EA Play organizat în proximitatea E3-ului, noul joc din seria Need For Speed va fi jucabil. Chiar dacă jocul nu prea a fost dezvăluit în mod oficial și nu are nici măcar un nume, clar va fi lansat anul acesta, foarte probabil în această toamnă. Alături de acest nou NFS veți putea juca la EA Play (cei doi dintre voi care chiar au cum să ajungă până acolo) noul Star Wars Battlefront 2 precum și diversele jocuri de sport anuale.

Need for Speed din 2015 a fost văzut ca un soi de revenire la era Underground a jocului, fiind bazat foarte mult pe acel stil de curse semi-ilegale nocturne și foarte mult tuning. Ce va face Ghost Games cu următorul joc? Nu am nici cea mai vagă idee. Ar fi tare frumos dacă ar reveni măcar într-o mică măsură la una din ideile mai vechi ale seriei, cea de a reda esența istorică a curselor, a mașinilor, a sentimentului de-a conduce, nu doar spectacolul și neonul asociat culturii curselor underground.

EA Play se va desfășura între 10 și 12 iunie, în Hollywood.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button