Gaming

Noul Need for Speed combina live action cu gameplay!

Noul trailer Need for Speed imbina cu succes scene video filmate cu actori reali si scene de gameplay, EA dorind astfel sa sublinieze realismul jocului. O miscare pe care o intelegem, dar nu neaparat o si aplaudam, asta pentru ca toti cei care au vazut trailer-ul si stiu ce este ala un film Grindhouse s-ar putea sa recunoasca acest gen de ecranizare.

Lucru care se pare ca se extinde si la jocul in sine, noul Need for Speed fiind primul joc din serie care combina live action si gameplay, dorind sa se ancoreze si in realitate astfel, aducand personaje legendare din lumea curselor de masini precum Magnus Walker, Ken Block, Nakai-San, Risky Devil si Morohoshi-San.

De ce aceste personaje? Pentru ca fiecare reprezinta cate o provocare pe care jucatorul trebuie sa o infrunte, precum Speed, Style, Build, Outlaw, si Crew. Astfel, atunci cand progresezi in joc, poti sa schimib intre aceste stiluri, atragand atentia legendelor curselor, dar si castigand respectul racerilor underground.

EA anul acesta la Gamescom pare sa doreasca sa se intoarca la o epoca demult apusa, undeva la lansarea lui Xbox 360 si PS3, cand publisherul isi asuma niste riscuri, titluri precum Mirrors Edge iesind in acea perioada. Need for Speed pare sa doreasca sa reinventeze seria. Acum daca reuseste sau nu sa faca asta, ramane de vazut.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button