Gaming

Noul mod Zombie din Black Ops 3 detaliat si explicat

Pentru mulți, faptul că Black Ops 3 va avea un mod cu zombie nu este o surpriză. Jocurile din seria Call of Duty dezvoltate de Treyarch primesc acest conținut de obicei, însă până acum nu au fost dezvăluite prea multe detalii.

Desigur, modul rămâne în esență același, dar în cursul festivităților de la Comic-Con San Diego desfășurate zilele trecute, dezvoltatorii au discutat despre Shadows of Evil, o experiență coop ce va putea fi trăită în următorul joc din serie. Din păcate, nu au fost dezvăluite detalii concrete și de prea mare ajutor în legătură cu acest mod de joc, pe lângă un trailer, însă au fost precizate câteva nume importante care vor îi vor ajuta pe cei de la Treyarch să aducă la viață personajele prin intermediul unor voci destul de cunoscute, precum Jeff Goldblum, Hether Graham, Neal McDonough, Ron Perlman și Robert Picardo.

Următorul joc din seria Call of Duty este programat pentru lansare pe 6 noiembrie anul acesta. El va fi disponibil pe PlayStation 4, Xbox One și PC. Dacă nu mai aveți răbdare și sunteți entuziasmați de zombii care își vor face apariția în noul mod de joc, mai jos vă puteți delecta cu un trailer exclusiv ce prezintă componenta specială a lui Black Ops 3, intitulată Shadows of Evil.                                                                                                               

Articole asemanatoare

Back to top button