MORE

Noul mixer KitchenAid Mini, aceeasi calitate in ambalaj mini!

Noul mixer KitchenAid Mini, aceeasi calitate in ambalaj mini!

Atunci când spațiul este limitat sau bugetul este strâns, KitchenAid Mini ofera o noua solutie: mini robotul de bucatarie. Mini-dimensiuni, dar performanta maxima!

Acelasi robot, dar in varianta mini Noul aparat de bucatarie KitchenAid Mini este versiune mai mică a modelului Artisan, devenit deja un simbol al brandului. Fara a face concesii privind calitatea si performanta tehnica, noul robot de bucatarie a fost modificat in dimensiune si greutate – 20% mai mic, respectiv 25% mai usor, in comparatie cu originalul. Astfel, capacitatea bolului a fost redusa de la 4,8 litri la 3,3 litri.

În plus, pentru a spori versatilitatea robotului Mini, KitchenAid garanteaza compatibilitatea accesoriilor intre cele doua aparate.

Citeste mai mult pe www.elecrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button