MORE

Noul MacBook Air conține… Samsung

Cea mai recentă varianta a lui MacBook Air de 13 inch are parte de o unitate de stocare făcută de Samsung, și nu una oarecare, ci un SSD în format M.2. Componenta de stocare este capabilă să citească date la o viteză considerabilă de 1.285 MB/s, o performanță aproape dublă față de varianta de 11 inch a lui MacBook Air.

Viteza sporită este extrem de utilă pentru accelerarea încărcării aplicațiilor și pentru ca sistemul să pornească în doar câteva secunde. Iar formatul său foarte mic face din acest SSD soluția ideală pentru dispozitivele de dimensiunea unui MacBook Air.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button