Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Noul Kawasaki Z 1000SX 2017, sport-tourerul pentru riderii de superbike

/
/
/

Kawasaki a prezentat la salonul moto de la Koln cea mai recentă încarnare a sport-tourer-ului său de succes Z 1000SX, cunoscut ca Ninja 1000 în S.U.A.

Modelul 2017 este o evoluție spectaculoasă a unui pachet considerat deja foarte reușit. Ca să vă faceți o idee, Z1000SX a fost timp de mai mulți ani cel mai bine vândut model Kawasaki din Marea Britanie, acolo unde febra supersportivelor a trecut, iar riderii vor nu doar o motocicletă cu care pot face un track-day, ci și una care să-i poarte în condiții de confort într-o călătorie lungă. SX-ul derivat din naked-ul Z1000, cu motorul său vânos (142 CP și 111 Nm) și cadrul foarte agil, a dovedit că poate acoperi cu succes ambele nevoi, fiind competent atât la o distracție de weekend cu genunchiul pe jos pe circuit, cât și la o tură lungă, cu pasager, echipat cu gențile laterale din dotare.

Citeste mai mult pe MotorTest.ro

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar