Telefoane

Noul iPhone va fi făcut din oțel inoxidabil

Noi informații încep să circule pe internet despre ce planuri are Apple pentru următoarea generație de iPhone-uri, chiar ambele generații de iPhone care ar trebui să își facă apariția anul acesta.

Anul acesta vom avea parte atât de iPhone 7s, cu tot cu 7s Plus, precum și un iPhone 8 aniversar. Iar telefonul cel din urmă chiar pare că va fi foarte special. Nu doar pentru că va avea un preț de 1000 de dolari + chestii, dar și pentru că pare că va fi făcut din oțel inoxidabil. Carcasa acestui telefon pare că va fi făcută de Foxconn și Jabil Circuit, urmând ca iPhone 7s să aibă una de aluminiu banal făcută de Catcher Technology.

Telefonul aniversar va avea un ecran cu o dimensiune considerabilă, 5.8 inch, de tipul OLED. Ecranul cu pricina va fi produs de către Samsung. Modelul iPhone 7s va avea un ecran tradițional de 4.7 inch, iar 7s Plus va avea unul de 5.5 inch.

Mai multe informații despre noile telefoane ar trebui să își facă apariția pe parcursul următoarelor săptămâni. Atât pentru că se apropie Mobile World Congress, atât cât și pentru că securitatea informațiilor din industrie este foarte firavă.

[GSM Arena]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button