TECHRSS PaginaDeMediaTech&ITTelefoane

Noul iPhone ar putea întârzia o lună

Și aduce 5G

Conform veștilor care zburdă în acest moment prin presă, Apple ar fi luat decizia să amâne producția în masă noii generații de telefoane. Nu este o amânare pe termen lung, tot vor fi noi modele de iPhone anul acesta, dar nu vor sosi chiar atât de repede.

Informația vine de la publicația Wall Street Journal, ce ar fi obținut detalii despre planurile companiei de la surse apropiate lanțului de producție. Întârzierea vine ca o consecință a pandemiei curente și a cererii relativ scăzute pentru noi telefoane. Ca urmare, Apple ar fi decis să întârzie producția lor cu o lună. Nu este mult, vor fi disponibile tot anul acesta, și ar trebui să vină cu ceva nou și neașteptat, cu 5G.

Probabil vă gândiți în acest moment cât ar putea costa un iPhone cu 5G, având în vedere cât costă un telefon Android, chiar și mid-range, cu 5G. Eh, aici vă puteți liniști, pentru că un iPhone de generație nouă deja costa o grămadă. Ce mai contează încă un maldăr peste acea grămadă.

Până și cele „ieftine” tot sunt scumpe, fiind în continuare incapabil să înțeleg cum poate fi un SE de 400 de euro considerat „ieftin”, când poți lua un iPhone 7 la 350. Bine, are 32GB de stocare… dar cu restul banilor poți lua și un telefon Android pentru muzică, filme, aplicații și alte chestii pe care vrei să le ții la tine.

[Reuters]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button