Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Noul iPhone ar putea avea un procesor făcut pe 7 nanometri

/
/
/

iPhone 7 are în acest moment două avantaje față de competiție, faptul că nu explodează și un chipset foarte competent. Iar modelul de anul viitor ar putea face un salt sesizabil în această privință.

Conform veștilor care zburdă acum pe câmpiile internetului, evitând pe moment puștile încărcate cu adevăr, chipset-ul care va fi folosit de iPhone 7S (sau 8) va fi construit pe procesul de 7 nanometri. Această concluzie vine de la progresul pe care l-a făcut recent TSMC la tehnologia de fabricație, ce i-ar permite să producă semiconductoare pe 7 nanometri de la începutul lui 2017. Ca urmare, s-a presupus că din moment ce Apple va continua să folosească uzinele TSMC pentru construirea acestui chipset, atunci noua generație de iPhone va avea un procesor făcut pe 7 nanometri.

Poate că nu vi se pare a fi ceva important, dar generația actuală este făcută pe 16 nanometri. În efect, Apple va sări peste o generație de procesoare. Asta va duce la un spor destul de sesizabil în ceea ce privește performanța și eficiența. Desigur, vestea s-ar putea dovedi a fi falsă.

[WCCFTech]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

7 Comments

  1. Se zvoneste ca iPhone 8 nu va avea nici o mufa si nici un difuzor sau vreo perforatie in carcasa doar pentru al face mai subtire si rezistent la apa de 2 mm de apa si 0.00000000001 sec.

  2. sorin stoica si ce e de ras in asta:) …ai si tu vreun s3 sau care e treaba? ….sau ai vreo baterie de note 7?… atat rahat mancati ….in alta ordine de idei iphone 8 o sa aiba noul ecran sharp cu panel full ce se intinde pe toata suprafata ecranului ..asta sa mai indulcim putin retragerea note 7-ului ce trebuia facuta inca din prima zi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar