PCTelefoane

Noul iPad Pro are un ecran de 120Hz

Apple a surprins lumea prin anunțul primului său dispozitiv cu un ecran ce funcționează la 120Hz. Doar că nu este un PC și în nici un caz unul de gaming, ci o tabletă nouă.

Modelul de anul acesta a lui iPad Pro are o diagonală de 10.5 inch și ar fi menit să înlocuiască varianta de 9.7 inch. Tableta se-a remarcat prin ecranul său, ce se apropie foarte mult de două dintre margini, și care poate reda 120 de imagini individuale pe secundă.

Probabil vă întrebați de ce o tabletă, care prin definiție nu are cine știe ce putere, ar avea nevoie de un ecran văzut de obicei la monitoare de gaming. Apple consideră că astfel se poate reda mai fluid orice fel de animație și ajută la interacțiunea cu faimosul creion făcut de apple pentru control fin.

Ajutând la redarea celor 120 de cadre pe secundă, tableta are la bord un chipset A10X, oferindu-i cu 30% mai multă putere față de generația anterioară, care folosea chipset-ul A9X. Noul iPad Pro dispune și de o componenta grafică compusă din 12 nuclee individuale de procesare.

Varianta aceasta de 10.5 inch a lui iPad Pro este disponibilă de săptămâna aceasta, pentru cei interesați, la un preț de 650 de dolari.

[Gizmodo]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button