GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Noul Humble Monthly Bundle are Assassin’s Creed Origins

Ocazional, Humble Monthly Bundle include câte un joc relativ recent, de renume, de buget mare, iar promoția de luna aceasta are un astfel de joc.

Assassin’s Creed Origins poate fi al vostru chiar acum dacă decideți să vă abonați la serviciul celor de la Humble Bundle pentru luna în curs. Abonamentul este de doar 12 dolari, fiind cel mai mic preț la care a fost vreodată disponibil jocul. Iar pe lângă el veți mai primi o varietate de alte joculețe, probabil mai puțin de renume.

Acestea vor fi dezvăluite abia luna viitoare. Luna trecută, pe lângă XCom-ul cu rața și celelalte jocuri, mai făceau parte din ofertă Tannenberg(acel joc cu primul război mondial în care apărem și noi), Minnit, She Remembered Caterpillars, Steel Rats, Dandara, și A Short Hike.

Aveți timp suficient să decideți dacă este ceva ce ați vrea să încercați, promoția de luna viitoare intrând în efect din luna mai.

În cazul în care nu mai țineți minte despre ce era vorba în Assassin’s Creed Origins, luați The Witcher 3, puneți-l în Egiptul antic și presărați pe acolo niște căpițe de fân.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button