Gaming

Noul Humble Bundle Bohemia Interactive 2 vine cu o selectie foarte interesanta de jocuri!

Noul Humble Bundle Bohemia Interactive 2 vine cu o selectie de jocuri destul de interesanta pentru cei care nu doresc sa plateasca o suma insemnata de bani pentru titlurile produse de acestia. Unde mai pui si faptul ca poti sa ajuti o fundatie de binefacere, o parte din banii oferiti catre Humble Bundle Bohemia Interactive 2, fiind donati catre charities.

Ca de obicei, totul este organizat pe clase, primul fiind cel de peste un dolar, care include Arma 2, Take on Helicopters Bundle, UFO: Afterlight, Alpha Prime, Arma: Gold Edition si Fish Fillets 2. 

Platind peste medie primesti acces la o serie noua de jocuri precum:  Arma Tactics, Arma 2: Operation Arrowhead, Arma 2: British Armed Forces, Arma 2: Private Military Company si Arma 2: DayZ Mod, existand si alte odua clase de 20 si 100 de dolari.

Cei care platesc suma de 20 de dolari primesc Take on Mars, un joc inca in Early Access care te pune in rolul unui astronaut ce trebuie sa colaboreze cu alti jucatori pentru a coloniza Planeta Rosie, iar cei care doresc toata colectia, pot plati 100 de dolari, primind astfel toate jocurile disponibile pe Steam de la Bohemia Interactive. Chiar si la 100 de dolari, pretul nu este mare, daca este sa luam in considerare faptul ca intreg pachetul, cumparat separat, costa „doar” 338 de dolari. Bine, poti sa cumperi doar a doua clasa si sa te bucuri de originalul mod pentru Arma 2, DayZ, care in mod surprinzator este mai bine sustinut de comunitate decat DayZ stand alone.

Articole asemanatoare

Back to top button