MORE

Noul GTX 950 a fost zarit

O varianta noua de GTX 950 a fost zarita. Chiar daca nu are SE in coada, sau cine stie ce alt acronim era in zvonul de acum cateva zile, pare evident ca este genul de placa video facuta sa inlocuiasca GTX 750.

Caracteristica sa definitorie este lipsa unui conector pentru alimentare, ceea ce inseamna ca va lua toata energia necesara prin slotul PCI-Express. In consecinta, nu ar trebui sa va asteptati la cine stie ce overclock, doar nu vreti sa ardeti placa de baza.

Noul GTX 950 are o limita de energie de 75W, fata de cei 90W ai editiei de referinta, dar in ciuda acestui fapt, modelul dezvaluit de Asus vine cu un sistem de racire considerabil, care se foloseste de doua ventilatoare.

gtx 950

Predecesorul sau direct, GTX 750, avea nevoie doar de unul singur. Nu numai asta, dar varianta pentru sisteme compacte, ITX, a lui GTX 950 tot vine cu un conector de alimentare, si foloseste un singur ventilator.

Pretul pentru acest GTX 950 nou nu a fost anuntat, dar se asteapta sa fie foarte asemanator cu cel al modelului existent, din moment ce vine cu aceeasi 2GB de memorie video, nu doar 1GB ca GTX 750.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button