MORE

Noul Google Messenger arata si se comporta foarte bine!

Dar ce se intampla cu Hangouts? Ei bine, această aplicatie nu va pleca nicaieri prea curând. Cu toate acestea, Google nu ii face nici un favor cu lansarea unei versiuni standalone a lui Messenger, o aplicație cu caracteristici de mesagerie similare cu cele ale lui Hangouts.

Messenger vine preinstalat pe Android Lollipop, alături de Hangouts, dar acum este disponibil si pentru dispozitivele care ruleaza versiunea 4.1 (sau mai sus) a sistemului de operare de la Google. Cum era de asteptat, puteți utiliza Messenger pentru SMS și MMS, mai putin abilitatea de a trimite și primi mesaje audio. Aplicatia este, de asemenea, destul de eleganta, din moment ce vine direct cu noul Material Design. Dacă il rulați pe un smartphone sau o tabletă compatibila, Messenger este disponibil pentru descărcare de pe Google Play.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

8 comentarii

  1. Da mai lăsați și voi linkuri, una alta. Dați niște știri scurte, un pic de text acolo, să fie. Lăsați niște linkuri, spre blogul oficial unde scrie mai multe, niște poze, orice. Când omu vede un link, dă click că e ușor. Dar dacă nu vede numa text, închide pagina și gata.

  2. da. e exact ca și aplicația de sms, doar că poți trimite în plus poze și tot felu (asta doar cu net) dar mesajele merg fără net

  3. cum se poate asa ceva? pai nu dau faliment companiile de telefonie mobilă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button