RSS PaginaDeMediaTelefoane

Noul Galaxy A6 este disponibil acum în magazinele din România

Samsung Electronics a anunțat disponibilitatea în magazine a celui mai nou smartphone, Galaxy A6. Modelul A6+ va ajunge pe piață începând cu luna iunie.

Noua serie Galaxy A este disponibilă pe plan local în trei culori: negru, auriu și lavandă și dispune de două camere puternice, principală și frontală, de un design premium elegant și un ecran revoluționar Infinity Display ce oferă o experiență de vizionare fără precedent.

Camerele foto cu care sunt echipate Galaxy A6 și A6+ au un bliț LED frontal reglabil, care permite utilizatorilor să facă selfie-uri reușite atât ziua, cât și noaptea. De asemenea, camera principală asigură realizarea de fotografii clare în condiții de iluminare scăzută, fără a afecta calitatea imaginii, indiferent de oră.

Camera duală Galaxy A6+ poate surprinde și mai bine imaginile și momentele care contează prin modul Live Focus, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot controla efectul de profunzime de câmp și efectul bokeh, înainte sau chiar după fotografiere. Mai mult decât atât, ei își pot personaliza imaginile cu modele de fundal variate.

„În cadrul Samsung, ne dorim să oferim utilizatorilor cea mai bună experiență în ceea ce privește smartphone-urile, satisfăcând în același timp și nevoile practice ale acestora. Smartphone-urile îmbina confortul zilnic cu o cameră impresionantă, care permite utilizatorilor să capteze, personalizeze și împărtășească momente într-un mod unic”, a declarat Cristian Cojocaru, Head of IM Samsung Electronics România.

Difuzoarele optimizate Dolby Atmos permit ca sunetul surround să fie mai amplu, Galaxy A6 și A6+ oferind o gamă completă în ceea ce privește sunetul, de la frecvențe înalte și până la frecvențe joase, cu o claritate sensibil îmbunătățită.

Ecranul Infinity Display marca Samsung, care depășește cadrul, având un raport de 18.5:9, se regăsește pe cele două device-uri, iar curbele sale netede și metalice au fost proiectate pentru a oferi o durabilitate sporită și o aderență perfectă, fără a compromite eleganța designului.

Totodată, smartphone-urile integrează câteva caracteristici populare disponibile pe flagship-urile Samsung, inclusiv o securitate ridicată prin recunoașterea facială și scanarea amprentelor, ce oferă un mod rapid de a debloca dispozitivul.

Ambele dispozitive fac multitasking-ul rapid și ușor prin App Pair, folosind pe deplin ecranul ergonomic al Galaxy A6, ce permite utilizatorilor să împerecheze două aplicații, înjumătățind astfel timpul și dublând eficiența. Utilizatorii Always on Display pot obține informații dintr-o privire fără a debloca telefonul, economisind timp și durata de viață a bateriei.

Galaxy A6 și A6+ dispun de Bixby Vision, Home și Reminder. Samsung Bixby poate ajuta utilizatorii să realizeze sarcinile de zi cu zi.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button