MORE

Noul film Steve Jobs are un trailer… si pare un mare pas inainte fata de precedentul

Cand ultimul film Steve Jobs, care il avea ca protagonist pe Aston Kutcher in rolul principal a primit un trailer, reactia acestui redactor a fost urmatoarea: „Bah, arata ca Jobs, dar tipu’ nu este in stare sa-si foloseasca skilurile actoricesti nici macar ca sa iasa dintr-o cearta cu o banana”. Practic, in acel moment am facut si o trimitere in capul meu la rolul din 2 and a Half Men unde practic… se joaca pe sine. In fine, Kutcher nu l-a interpretat pe Jobs cum trebuie… scurt si la obiect.

Iar acum apare acest trailer pentru un nou film Steve Jobs, care pare sa-mi restaureze increderea in Hollywood… partial cel putin. *Dupa mailurile Sony nu prea mai am incredere nici in propia-mi voce. Cinematografia este mai buna, replicile sunt mai istete si punctate bine, actorii sunt de un alt calibru si prezentarea generala pare mai creativa, nu ceva facut in graba cu Kutcher pentru ca era… popular… cred. Ce sa mai, filmul respecta biografia regretatului Jobs, nu fanteziile unui individ cu acces la  Wikipedia si cu diplona de scenarist. 

Filmul vine cu o serie de nume mari, Jobs fiind interpretat de Michael Fassbender, Seth Rogen in rolul lui Wozniak (sincer mi-a placut cel din precedentul film, asta pentru ca era mai… asemanator cu Woz), Kate Winslet in rolul fostei sefe de la marketing Joanna Hoffman, o „dementa totala” din punct de vedere al calibrului, deci nume mari cu impact la public. Filmul iese pe 9 Octombrie. Pare bun. Merita vazut la cinema daca esti fan Apple. Daca nu, probabil ai sa-l vezi de pe torenti. Clipul mai jos.                                                                                                                                                                      

Articole asemanatoare

Back to top button