Știri IT

Noul film Mortal Kombat va fi R-Rated și va include fatalități

Pentru cei care nu știu, suntem pe cale de a fi martorii unui nou film Mortal Kombat. Astăzi am aflat detalii noi despre acesta, printre care faptul că a primit ratingul R (Restricted) și că vom putea vedea unele dintre fatalitățile cele mai îndrăgite de fani în toată splendoarea lor sângeroasă.

Greg Russo, scenaristul filmului Mortal Kombat a confirmat într-o postare pe Twitter ceea ce alți membri din echipa filmului au discutat online de ceva timp și anume că într-adevăr, vom aveam parte de un film explicit, R-Rated (17+) și presărat cu momente foarte dure printre care și preferatele fanilor, fatalitățile. Nu știm încă despre care dintre aceste mișcări sângeroase este vorba dar sper să vedem elemente din arsenalul lui Raiden, Shao Khan și Sub-Zero.

În afară de asta, nu prea avem detalii despre film. Știm doar că filmările vor începe în Australia cândva spre sfârșitul acestui an și că actorul din The Raid: Redemption, Joe Taslim, va juca rolul lui Sub-Zero. Unele zvonuri susțineau că alte personaje din universul Mortal Kombat care i se vor alătura în film sunt Kano, Sonya Blade, Raiden și un nume nou, Cole Turner. Momentan nu există nici o dată de lansare, dar ne putem aștepta la cel puțin vara lui 2020 din punctul meu de vedere, însă sper să merite hype-ul pe care producătorii încearcă să-l creeze încă de pe acum.

IGN

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button