PC&Consoles

Noul expansion pentru Path of Exile sosește pe 4 august

Începând cu data de 4 august Path of Exile își va dubla conținutul! Da, ați citit bine.

Inițial jocul era planificat să conțină doar 5 acte, dar între timp Grinding Gear Games au mai adăugat încă 5, aducând totalul la un impresionant număr de 10 acte, și toate vor fi disponibile gratuit începând cu prima parte a lunii viitoare. În actul 5 vizitezi o nouă locație, Oriath, locul din care ai fost exilat la începutul aventurii tale. Probabil că în sfârșit te vei răzbuna pentru toate suferințele pe care a trebuit să le înduri în Wraeclast.

După schimbarea de decor în actul 5, vei reveni totuși în Wraeclast pentru următoarele acte. Dar Wraeclast din actele 6-10 este unul diferit de cel din actele 1-5, insula trecând prin unele modificări survenite în urma acțiunilor tale din primele acte, oferind acum nou conținut de parcurs. De exemplu, locația The Fetid Pool din primul act este acum o zonă împădurită.

Pe lângă noile locații, update-ul mai aduce în joc și 24 boși noi, 16 dintre ei fiind Old Gods. Campania te va pune într-o confruntare directă cu 4 dintre aceștia, dar este în interesul vostru să-i căutați și pe ceilalți 12. Fiecare Old God anihilat va înzestra jucătorul cu o putere specială, unele dintre ele oferind noi abilități ce vor fi necesare în peripețiile voastre de pe insulă.

Inițial Fall Of Oriath trebuia să fie lansat în perioada iunie-iulie, dar din păcate a trebuit să fie amânat. Dar chiar și așa, așteptarea aproape a luat sfârșit. Puteți vedea mai jos un trailer cu ce ne așteaptă în Oriath și în noul Wraeclast peste 2 săptămâni. Acest expansion, la fel ca și restul jocului, este disponibil gratuit pentru oricine este dornic să-l joace. Pentru cine este totuși nerăbdător și/sau vrea să sprijine dezvoltatorul, se poate avânta încă de pe acum în noul expansion dacă achiziționează un Supporter Pack de pe site-ul jocului.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button