PC&Consoles

Noul expansion al lui GTA 5 soseste pe 7 iunie

Rockstar a dezvaluit ca GTA 5 se va extinde din nou, peste doua saptamani. In ziua de 7 iunie va fi lansat Further Adventures in Finance and Felony, un update menit sa continue ceea ce studioul a inceput de anul trecut cu Executives and Other Criminals.

Noul continut va imbunatati cu mult activitatile care sunt la dispozitia jucatorilor din GTA Online, oferind posibilitatea de-a crea companii criminale care se ocupa cu traficul de marfuri si nu numai.

Ca un CEO al unei corporatii criminale, va trebui sa recrutati membri sa cumparati un sediu pentru operatiunile ilicite si sa inchiriati depozite in care sa fie stocate marfurile care urmeaza sa fie transportate prin San Andreas si apoi vandute pentru profit serios. Desigur, aceste marfuri vor trebui mai intai procurate prin metode la fel de ilegale, moment in care vor intra in scena atat politia locala cat si celelalte bande criminale rivale.

Acest update va adauga vehicule noi, elemente de gameplay aditionale si multe alte lucruri care vor fi dezvaluite in detaliu de Rockstar saptamana viitoare, prilej cu care va fi lansat si un trailer pentru acest update.

[Rockstar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button